Volei Municipal Zalău s-a impus în primul amical

Volei Municipal Zalău a susținut joi după-amiaza primul meci de verificare din această vară, câștigând cu scorul de 3 – 1, în deplasare, în fața formației Știința Explorări Baia Mare. A fost primul meci amical nu doar pentru formația zălăuană, ci și pentru maramureșeni, antrenorul acestora, Marius Botea, afirmând că diferența s-a făcut la serviciu și preluare, unde băimărenii mai au mult de lucru.

Zalăul a câștigat primul set la 19, iar în parțialul secund, gazdele au reușit să treacă de pragul de 20, scorul final fiind 25 – 21 pentru Volei Municipal Zalău. Actul al treilea le-a revenit băimărenilor, care s-au impus la 23, însă meciul s-a încheiat după setul patru, pe care Zalăul l-a câștigat la 17.

Volei Municipal Zalău va continua pregătirea pe plan local, iar în perioada 5 – 7 septembrie va organiza un turneu de verificare în Sala Sporturilor la care vor mai fi prezente Phoenix Șimleu Silvaniei, Banatul Caransebeș și Dinamo București.

Volei Municipal Zalău: Martin Lescov, Gabriel Cherbeleață, Mihai Gheorghiță, Răzvan Mihalcea, Leonardo Dall Bosco, Marian Bala  și Adrian Feher (libero). Au mai evoluat: Andrei Georgescu și Răzvan Olteanu. Antrenori: Stoyan Stoev (principal) și Bogdan Nicolae (second)

Leave a Comment